GÜNDEM

Haluk Levent arabalı vapurda 100. yıl konseri verdi!

Ünlü sanatçı Haluk Levent, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılında arabalı vapur üzerinden İzmir Körfezi'nde konser verdi. Levent konserden bir kareyi Twitter hesabından paylaşarak hayatının en enteresan konserini verdiğini söyledi.

Şarkıcı Haluk Levent yaptığı iyiliklerle herkesi takdirini topluyor. Haluk Levent bu kez de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılında arabalı vapur üzerinden İzmir Körfezi'nde konser verdi. Gelirini de bağışladı.. Koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilen konserde İzmirliler, evlerinin ışıklarını açıp kapatarak ünlü sanatçıya eşlik etti.

HALK, IŞIKLARI AÇIP KAPATARAK EŞLİK ETTİ
Koronavirüs önlemleri kapsamında yapılan konserde Levent, İzmir Körfezi'nde bir feribottan tüm İzmir'e şarkı söyledi. İzmir Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan konseri kıyı hattındaki İzmirlilerde balkonlarından izledi. Levent'in şarkılarına eşlik eden İzmirliler ışıklarını açıp kapatarak konsere katıldı.

"ÖMRÜMÜN EN ENTERESAN KONSERİYDİ"
Konser sırasında bir hayranının balkondan çektiği görüntüyü Twitter'dan paylaşan Haluk Levent, "Ömrümün en enteresan konseriydi bu akşam. Tüm İzmir sesimizi duymuş" dedi.

KÖRFEZ'DE GÖRSEL ŞÖLEN
Sosyal mesafe kuralı gereği Levent, konsere orkestrayla değil üç müzisyenle çıktı. Ses ve ışık sistemiyle donatılmış feribot aynı zamanda Körfez'de büyük bir görsel şölen de oluşturdu. Levent'e feribotta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer de eşlik etti.