GÜNDEM

Hamza Yerlikaya, yaptığı Berat Albayrak paylaşımını Erdoğan'ın açıklamasının ardından sildi

Berat Albayrak'ın istifasını açıklamasının ardından destek mesajı yayınlayan Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Yerlikaya ile AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı sonrası paylaşımlarını sildi.

Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığından istifa etmesinin ardından destek mesajları yayınlayan bazı AK Partili isimler, istifa kabul edilince paylaşımlarını sildi.

Vakıfbank Yönetim Kurulu üyesi ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, 8 Kasım akşamı Albayrak’a destek için hesabından "Hem yerli ve millidir" diyerek '#BeratAlbayrakYanındayız' ve '#beratalbayrakyalnizdegildir' etiketlerini ekledi.

Yerlikaya, Cumhurbaşkanlığının Albayrak'ın 'görevden af talebinin kabul edildiği' yönündeki açıklamasından sonra bu mesajını sildi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir de "Büyük ve güçlü Türkiye yolunda çok zor bir süreçte üstlendiği görev ile Aziz Milletimiz için gösterdiği emeğe, sarf ettiği çabaya şahit olduğumuz ve davası için liderinin ardından dimdik yürüyen #BeratAlbayrakınYanındayız" ifadelerini kullanmıştı.

Aydemir de bu mesajı sildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri