GÜNDEM

Hayalinizdeki tatili sunan eşsiz otel! Bu otel sadece yetişkinlere özel

Turizm cenneti Muğla Ölüdeniz'de Fatma ve Efkan Kökten çiftine ait olan “Ölüdeniz Blu Luxury Boutique Hotel' yetişkin misafirlerine eşsiz bir ayrıcalık sunuyor.

Dünyada hangi turizm sitesini açsanız karşınıza Fethiye’nin ünlü Ölüdeniz’I sahilinin fotoğrafı gelir.

Ölüdeniz sanki Türkiye’nin simgesi gibidir. Ölü Deniz’i en güzel gören Babadağı'ndan seyredenler huzur buluyor ve manzaraya aşık oluyor. Sonunda ise Ölüdeniz’de bir tatil yapan, bin defa geliyor. Ölüdeniz, butik tesisleri, tarihi konumu ve dünyanın gözdesi yamaç paraşütü ile son yılların parlayan yıldızı oldu.

HAYALLERİNİN OTELİNİ YAPTILAR

İşte Türkiye’nin dünya çapında cennet köşelerinden olan Ölüdeniz’de mücevher gibi parlayan “Ölüdeniz Blu Luxury Boutique Hotel” ile adeta güzel kokulu özel bir çiçek demeti ekleyen genç yatırımcılar Fatma ve Efkan Kökten çiftinden bahsediyoruz. Kökten çifti 20 yılın üzerindeki turizm tecrübeleri ile hayallerindeki oteli oluşturmak için Fethiye Ölüdeniz’i seçmişler.


Küba'dan Uzakdoğu'ya Maldivler'den Meksika'ya dünyanın farklı turistik destinasyonlarinda geçirdikleri tatillerinde kazandıkları deneyimleri, detayları gözbebekleri olan Ölüdeniz Blu Luxury Boutique Hotel'de harmanlayarak konuklarına, farklı bir anlayışla “en özel tatili” sunma fırsatı yaratmışlar.

Fatma ve Efkan Kökten çiftinin özenle hazırlayarak hayata geçirdikleri Ölüdeniz Blu Luxury Boutique Hotel'in müdürülüğüne sektörün tecrübeli ismi Barış Kovancı getirildi. İngilizce, Almanca, Rusça, Flemenkçe, İspanyolca gibi dillere hakim olan otel ekibi, pandemi sonrası normale dönecek olan turizm ile birlikte dünyanin dörtbir yanından gelecek seçkin misafirlerini bekliyor.

ÇOCUKLARA YASAK

Kalabalık şehir hayatından kaçmak isteyen Ölüdeniz Blu Luxury Boutique Hotel misafirlerine sessiz bir ortam hazırlayarak çiftlerin kafa dinleyebileceği tatil vaat ediyor.

Sadece 18 yaşından büyük çiftlerin kabul edildiği otelde birbirinden eşsiz fırsatlar sunuluyor.

HER ODAYA AYRI HAVUZ

Dünyayı sarsan Covid -19 salgını ile misafir tercihlerinin değiştiği dönemde “Ölüdeniz Blu Luxury Boutique Hotel” ‘doğal sosyal mesafeli’ yapısı ve ‘kişiye özel” hizmet anlayışıyla misafarlerine güven veren butik yapıya sahip bulunuyor.
Her odanın birbirinden mesafeli ve özel havuzunun oluşu ise bu güven ortamına bir kat daha güven katıyor. Birbirinden lüks 47 odası ve 15 farklı havuzu ve misafirlerine sunduğu Ege’nin sağlıklı, tercih edilen organik yiyecek ve içecekleriyle konuklarına gerçekten farklı bir yaşam sunuyor.


FARKLI ODA TIPIYLE SAKİN VE RAHAT BİR ORTAM

Ölüdeniz Blu Luxury Boutique Hotel 15 Temmuz 2020 itibariyle misafirlerine kapısını açtı. Toplam 6 farklı oda tipi ile hizmet veren otel ‘Adults Only’ ve ‘BB’ konsept ile şehir yaşamından uzaklaşan, sakinlik ve güven arayanların tercihi oldu. Ayrıca alternative ortam arayan romantik çiftlerin balayı için başvurularını almaya başladı.

KONUKLARINA RÜYA GİBİ BIR TATİL SUNUYOR

Ölüdeniz Blu Luxury Boutique Hotel, deluxe oda ile baslayan oda tiplerinde lüksün her çeşidi sunuluyor. Balkonunda Jakuzi olan honeymoon odaları, özel havuzlu swim up suiteleri, oda icerisinde hem jakuzi hem terasında havuz olan royal honeymoon suiteleri ile konuklarına rüya gibi bir tatil sunuyor. Bütün bunların yanında bir çok farklı ve unique oda tipiyle misafirlerinin tatilini alabildiğine farklı kılıyor.

BULUTLARIN ÜZERINDEN ÖLÜDENİZ'İ SEYRETMEK

Otel, kisiye özel butler ve concierge hizmetleri yanında konuklarına sonsuz tatil konforu sunuyor. Dünyanın en gözde yamaç paraşütü yapılan yeri seçilen, Babadağı’ndan yaklaşık 2 bin metreden bulutların üzerinde uçarak muhteşem Ölü Deniz manzarasını seyrediyorsunuz. Başka bir gün tekne ile Güney Ege'nin dantel gibi sıralı muhtesem, bakir koylarında mavinin binbir türlüsüne sahip, balıklar arasında denize giriyorsunuz.

Yorumlar
Günün Manşetleri