GÜNDEM

Hıncal Uluç Ahmet Hakan'ı yerin dibine soktu

Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ı yerden yere vurdu.

Hürriyet Gazetesi Genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, tiraj düşüşü yaşandığını iddia edenleri “yalancılıkla” suçlayıp, Hürriyet’in pandemi sürecinde yükselişe geçtiğini savunmuştu.

Sabah yazarı Hıncal Uluç, “arkadaşım” dediği Ahmet Hakan'ın çalakalem yazmaya başladığını savunarak yerden yere vurdu. Hıncal Uluç, Ahmet Hakan’ın hedef aldığı kişiler ve kullandığı ifadelerde de “ipin ucunu kaçırdığını” belirtti.

HAYALETİ KENDİ YARATMIŞ

Ahmet Hakan’ın yazısını eleştiren Uluç, “Tesadüfe bakar mısınız? Pandemi dönemi, aynı zamanda Ahmet Hakan dönemi.. Anladınız değil mi? Ahmet Hakan'ın Hürriyet'ine karşı bir kampanya başlamış.. Nerde? Kim, belli değil. Yazısında yok. "Hürriyet düşsün, bitsin, tükensin" diye bekleyenler çıkmış.. Onlar kim, belli değil ama avuçlarını yalamışlar.. En sonunda "Kalleşçe yalanlara, palavralara, uydurmalara başvurmuşlar. Neymiş bu alçakça yalan.. ‘Hürriyet kağıttan vazgeçecek küçülecekmiş..’ Nerdeymiş bu kampanya?. Avuçlarını yalayacaklar kimlermiş?. Belli değil… Ahmet Hakan, yel değirmenlerine saldırıyor sanki.. Hayaleti kendi yaratmış, kendi sövüyor, gibi..” dedi.

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri