GÜNDEM

Hülya Koçyiğit'ten Erdoğan'a olay sözler! Bir anne olarak...

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit gündeme dair açıklamalarda bulundu. Koçyiğit'in Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleri gündem oldu.

Yeşilçam'ın başarılı oyuncularından Hülya Koçyiğit bir televiyon kanalına özel açıklamalarda bulundu. Koçyiğit gündeme dair sorulara yanıt verdi.

Koçyiğit, şehit aileleri için başlatılan yardım kampanyası hakkında konuştu. "Yapılan alışverişin geliri şehit ailelerine verilecek. Çarşıyı gezen hanımların duyarlı olmaları beni mutlu etti. Biz Türk insanı böyleyiz. Her zaman yardım etmeye hazırız, lokmamızı sevgimizi paylaşmaya hazırız. Bizi biz yapan en güzel özelliğimiz de bu..."

Kültür ve Sanat Kurulu üyesi olduğunu söyleyen Koçyiğit, "Kültür ve sanat politikalarının geliştirilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Ait olduğumuz toplumun kültürünün geleceğe taşınmasıyla ilgili projeler üretip ve düşüncelerimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza iletiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kendisi hakkındaki eleştirilere yanıt veren Hülya Koçyiğit, "Eleştiriler sadece bana yapılmıyor. Toplumda belli politik görüşleri olan insanlar, farklı görüşteki insanlar birbirlerini kıyasıya acımasız bir şekilde karalamaya çalışıyorlar.