GÜNDEM

İBB Meclisi'nde Engin Özkoç'un adı geçti ortalık karıştı

İBB Meclisi'nin mart ayı toplantısında ortalık karıştı. Daha önce yaşanan tartışmanın bir benzeri daha yaşanmak üzereyken araya girenler kavgayı engelledi..

İBB Meclisi'nde olaysız toplantı yapılmıyor. Yine mart ayı toplantısında benzer görüntüler vardı.  AK Partili Tevfik Göksu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret dolu ifadeler kullanan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında yaptığı konuşma ortamı alevlendirdi. Meclis üyeleri tekme tokat birbirine girmek üzereyken kavga son anda engellendi..

İBB Mart ayı olağan meclis toplantısı İBB’nin Saraçhane’de bulunan merkezinde meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Meclise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katılmadı.

''BU SEVİYESİZ ŞAHSIN...''

AK Partili Tevfik Göksu, kürsüde yaptığı konuşmada, Engin Özkoç hakkında, "Bu seviyesiz şahsın davranışı neye benziyor biliyor musunuz? Vatan haini denildiğinde "Burada" diye ayağa kalkan psikolojinin sonucudur." Allah aşkına, bu nasıl psikolojidir? Bir gün katil Esad'a laf edemeyenler, bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na laf etme cürretini nereden alıyorlar? Vatan haini nerede denildiğinde burada diyenler şurada dursun, biz vatan sana canım feda diyenlere selam olsun" dedi.

BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER
Tevfik Göksu'nun bu konuşması AK Parti sıralarından alkış alırken CHP sıralarından tepkiler yükseldi. AK Partili Göksu'ya tepkilerin yükselmesi üzerine AK Parti sıralarından cevaplar geldi ve tartışmaların dozu bir anda yükseldi. Meclis üyeleri karşılıklı olarak ayağa kalktı ve kavganın eşiğine geldi. Araya giren isimler, tartışmaların tekme tokat kavgaya dönüşmesinin önüne geçti. Öte yandan meclisin devamında İstiklal Marşı okunurken CHP meclis üyeleri bir süre kalkmadığı görüldü. Gelen tepkilerin üzerine CHP meclis üyeleri de ayağa kalkarak İstiklal Marşı’nın okunmasına eşlik etti.

NELER OLMUŞTU?

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret dolu ifadeler kullandı. Özkoç, bu açıklamalarının ardından Meclis'e gidip kürsüye çıkınca, olanlar oldu. AK Partili vekiller ile CHP'li vekiller arasında yaşanan kavgada Engin Özkoç'un yüzünde ve kafasında şişlikler oluşmuştu..

FEZDEKELER MECLİS'TE

Mecliste  skandal açıklamalar yapan ve Erdoğan'a hakaret eden CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında 3 ayrı fezleke Meclis'e gönderildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri