GÜNDEM

İBB önlem almamakta ısrar ediyor! Metrobüs seferlerinde sosyal mesafe yine sıfır

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapılan tüm çağrılara rağmen koronavirüse karşı önlem almıyor. Sefer sayılarının azaltılmasıyla birlikte sosyal mesafenin sıfıra düştüğü görüntüler gelmeye devam ediyor. Bu kare bugün saat 06.30'da işine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından çekildi.

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi koronavirüse karşı önlem almaları konusunda yapılan bütün çağrıları kulak ardı etmeye devam ediyor.

İMAMOĞLU YÖNETİMİ İSTANBUL'U FELAKETE SÜRÜKLÜYOR

Daha önce otobüslerdeki yoğunluğun sebebini rakip partilere atan Ekrem İmamoğlu'nun tedbirsizlik anlayışı İstanbul halkını felaketin eşiğine sürüklüyor.

Metrobüs sefer sayılarının azaltılmasıyla birlikte sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşlar sosyal mesafeyi ihlal ederek kalabalıklar halinde araçlara binmeye başladı.

SOSYAL MESAFE SIFIR

Bir vatandaş telefonuyla  Avcılar-Söğütlüçeşme metrobüs hattında bugün sabah 06:30 saatlerinde çektiği görüntüyü paylaştı.

Vatandaşın paylaştığı görüntülerde CHP'li İBB yönetiminin herhangi bir tedbir almadığı için otobüslerde sosyal mesafenin uygulanamadığı görülüyor.

YOLCULARIN İKİLİ KOLTUKTA TEK KİŞİ OTURMALARI GEREKİYORDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan koronavirüse karşı tedbirler kapsamında belediyelerin toplu taşıma araçlarında, her iki kişilik koltuğa bir kişinin oturtulması kararlaştırılmıştı.

Fakat İBB üzerine düşen görevi yerine getirmeyerek alınması gerek tedbirleri almadı. 

Sonuç olarak toplu taşıma araçlarında dip dibe kalabalıklar oluştu.

OTOBÜSLERE KALABALIK BİNENLERE TROL DEMİŞLERDİ

Daha önce farklı otobüs hatlarında yaşanan yoğunluklar için, rakibi olan partilerin İBB'yi kötülemek için yaptıkları bir eylem olduğunu söyleyen Başkan İmamoğlu ve İBB Sözcüsü Murat Ongun'un bu görüntüler karşısında suskunluklarını devam ettirmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar
Günün Manşetleri