GÜNDEM

İBB vatandaşları ölüme terk etti

Pandemide ikinci dalga yaşanırken vatandaşlar İBB'nin sorumsuz tutumu sebebiyle virüs tehlikesi ile toplu taşıma araçlarına binmeye mecbur oluyor. Yönetiminin sefer sayıları ve saatlerinde doğru planlamayı yapmamasından ötürü sıkış tıkış yolculuk yapmak zorunda olan milyonlarca vatandaş, evine virüs götürme korkusu yaşıyor.

İstanbul'da koronavirüs salgını hiç olmadığı kadar yüksek seviyelere tırmanmış durumda. 

Halk böyle olunca İBB'nin tedbirleri de üst seviyeye çıkararak toplu taşımadaki yoğunluk azaltması beklenirken, vatandaşlar tam tersi bir manzarayla karşı karşıya kaldı.

ÖLÜMLE BURUN BURUNA YOLCULUK

Sefer sayılarının yetersiz olması sebebiyle sırt sırta yolculuk yapmak zorunda kalan vatandaşlar, Ekrem İmamoğu yönetimindeki İBB sebebiyle ölümle burun buruna toplu taşımaya biniyor.

Ancak çalışmak zorunda olup toplu taşımayı kullananların sosyal mesafe kuralını uygulaması, belediyelerin uyguladığı politikalar yüzünden mümkün değil.

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbir ve kararlara rağmen başta İstanbul'da toplu taşıma araçlarındaki yoğunluk devam ediyor.

SEFER SAYILARI YETERSİZ

İstanbul'da sabah işe gidiş saatlerinde toplu taşıma araçları ve duraklarında yine yoğunluk yaşandı. Havaların soğuması ve seferlerin yetersiz olması nedeniyle vatandaşlar tıka basa araçlara binmek zorunda kalıyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri