GÜNDEM

İBB'nin bağış bedeli tepki çekti! Biraz pahalı değil mi Başkan?

İBB'nin başlattığı yardım kampanyasındaki paketin bedeli tartışmalara neden oldu. Paylaşımın altına paket bedelinin uçuk bir fiyat olduğu dile getirildi.

Türkiye koronavirüs ile mücadelesini Fahrettin Koca'nın önderliğinde sürdürmeye devam ediyor. Her geçen gün daha da sıkı kuralların geleceği ve vaka sayılarının önüne geçileceğinin haberi veriliyor.

Yetkili merciler Evde Kal çağrısını yapmayı sürdürürken koronavirüs tedbirleri kapsamında iş yerleri kapanan vatandaşlara devlet destek vermeye başladı.

Bununla birlikte belediyelerde maddi güçlerinin yettiği kadarınca vatandaşlara yardım etmeye çalışıyor. En son örneği İBB gösterdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından "Bu zor günlerde vatandaşlarımızın yanında olacak ve bu süreci dayanışma içinde hep birlikte aşacağız. İstanbul olarak biz de destek ve bağış kampanyamızı başlattık." sözleriyle duyurdu. 

BİRAZ PAHALI DEĞİL Mİ?

İBB'nin başlattığı bu kampanyaya kısa sürede tepkiler yağdı. Paylaşımın altına paket bedelinin uçuk bir fiyat olduğu dile getirildi.

Türkiye'de ürünleri normalin üstünde fiyata satan bir mağazadan alındığında bile bu 150 TL tutmadığı öne sürüldü. İşte o paylaşımlardan bazıları:

Aynı ürünleri Migros Sanal Market üzerinden sipariş verdiğinizde sadece 100 TL'ye kapınıza kadar getiriliyor. 50 TL 'dağıtım bedeli' mi? notunu düşen kullanıcı yaptığı araştırmayı şu şekide paylaştı.

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri