GÜNDEM

İBB'nin özür dilettiği Tele 1'in Emrullah Gülüşken ve Konya Kulu iftirası elinde patladı

İBB'den gelen emir neticesinde dilediği özürlerle gündeme gelen Tele 1 ekranlarında, Türkiye'nin geçtiğimiz günlerde İsviçre'den tedavi ettirmek üzere özel uçakla getirttiği Emrullah Gülüşken isimli vatandaşın, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın memleketi Konya Kululu olduğu ve hadisenin 'şov' amaçlı kurgulandığı iddia edildi. Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla birlikte Tele1'in iftirası elinde patladı.

Geçtiğimiz günlerde kızı Leyla Gülüşken'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım neticesinde Türkiye'den kalkan özel uçakla, İsviçre'den getirilen koronavirüs hastası Emrullah Gülüşken'in tedavisine başlandı.

TÜRKİYE YARDIM ELİ UZATTIKÇA ONLAR RAHATSIZ OLUYOR

Türkiye, dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarının yaralarını sarmaya devam ederken bazı yayın organlarının hazımsızlıkları her geçen gün biraz daha artıyor.

TELE1'İN EMRULLAH GÜLÜŞKEN YALANLARI

İBB'nin özür dilettiği muhalif yayın organı Tele 1 ekranlarında yapılan bir programa canlı yayında katılan ve İsviçre muhabiri olduğu iddia edilen bir şahıs, Emrullah Gülüşken'in özel uçakla Türkiye'ye getirilmesi hakkında tepeden tırnağa yalan beyanlarda bulundu.

KORONAVİRÜSLÜ HASTANIN TEDAVİ EDİLMESİNE 'ŞOV' DEDİ

Tele 1 ekranlarındaki şahıs, Emrullah Gülüşken'in Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile aynı memleketli olduğunu ve yaşanan hadisenin şov amaçlı kullanıldığını ifade etti.

'KONYA KULU' İDDİASI BOŞ ÇIKTI

İftiranın aslı kısa sürede ortaya çıktı. Koronavirüs hastası Emrullah Gülüşken'in Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın memleketi olan 'Konya Kulu'lu değil Batman Gercüşlü olduğu öğrenildi.

KONYA KULU BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Konya Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Tele1'in iddialarını çürüttü. Başkan Ünver, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile beraber çekilmiş fotoğrafını paylaşarak kendilerinin Kululu olduğunu fakat İsviçre'den tedavi edilmek üzere getirilen Emrullah Gülüşken'in Batmanlı olduğunu söyledi.

HASTA VATANDAŞI YALANLARINA ALET ETTİLER

Tele 1 isimli muhalefetin talebi doğrultusunda özür dileyen yayın organının, böyle bir dönemde hasta vatandaşların üzerinden dahi hükumete algı operasyonu çekmeye çalışması büyük tepki topladı.

Yorumlar 6 Yorum
Günün Manşetleri