GÜNDEM

İbrahim Tatlıses 42 yaş küçük sevgilisi ile resim paylaştı

Saçlarını boyatırken boyayı fazla beklettiği için günlerce konuşulan İbrahim Tatlıses, bu sefer de kendisinden 42 yaş küçük sevgilisiyle adından söz ettirmeye başladı. Bodrum'a giden çift, aşk dolu pozlarını Instagram'dan yayınlamayı ihmal etmedi.

Yıllar sonra İbo Show ile ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses, aşk hayatı ve programındaki eğlenceli anlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan usta sanatçı, yeni aşkıyla arabada bir poz verdi.

KALP EMOJİSİ KOYDU
İbrahim Tatlıses'le aşk yaşadığı iddia edilen 26 yaşındaki Gülçin Karakaya, ünlü sanatçıyla Bodrum'a giderken çektiği selfieyi sosyal medya hesabında paylaştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram'ının hikaye bölümüne yükleyen Karakaya, "Biz yine yollarda" yazarak kalp emojisiyle Tatlıses'i etiketledi.

ARALARINDA 42 YAŞ VAR
68 yaşında 7 çocuk ve 9 toruna sahibi olan İbrahim Tatlıses, gönlünü kendisinden 42 yaş küçük Gülçin Karakaya kaptırdı.

SAÇLARINI BOYATTI
İbo Show ile ekrana gelen İbrahim Tatlıses'in saçlarındaki değişim gündem olmuş usta sanatçının saç botoksu ve saç ektirme işlemleri yaptırdığı bunun içinde 100 bin TL harcadığı söylenmişti. Konu hakkında açıklama Tatlıses ise "Ben neysem oyum, sadece boya saçımda fazla kaldı" demişti.

Yorumlar
Günün Manşetleri