GÜNDEM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu son iftarını Mehmetçik ile birlikte yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu son iftarını, Hakkari Yüksekova'da bulunan Göllerbaşı Üs Bölgesi'nin açılışını yapmak için yanlarına gittiği kahraman Mehmetçik ile yaptı.

PKK'lı teröristlerin "girilemez" diye tanımladığı İkiyaka Dağları 2017 yılında temizlenmiş ve açılan Türk bayrağıyla gündem olmuştu.

Bakan Soylu, Hakkari'deki temasları kapsamında, beraberinde Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve İsmail Çataklı, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ve AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür ile Yüksekova ilçesine geldi.

KAHRAMAN MEHMETÇİK İLE SON İFTAR

Buradan İkiyaka Dağları'ndaki Göllerbaşı Üs Bölgesi'ne geçen Soylu ve beraberindekiler, üs bölgesindeki askerleri ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Bölgedeki askeri faaliyetlerle ilgili bilgi alan Soylu, daha sonra mevzide askerlerle iftar yaptı.

2017'DE TERÖRDEN TEMİZLENDİ

PKK'lı teröristlerin "girilemez" dedikleri İkiyaka Dağları 2017 yılında temizlenmişti. Mehmetçik, o dönem Ramazan Bayramı'nda bölgeyi temizledikten sonra dağlarda Türk bayrağı açıp bayram namazı kılmıştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri