GÜNDEM

İletişim Başkanlığına yeni görevlendirme!

İletişim Başkanlığına verilen yeni görev için Stratejik İletişim ve Kriz Yönetimi Dairesi Başkanlığı kurulduğu duyuruldu.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İletişim Başkanlığına yeni görev verildi. Ulusal ve uluslararası alanda yürütülecek faaliyetlerde tüm kamu kurum ve kuruluşları arasında koordinasyon sağlanacak. Bu görev için "Stratejik İletişim ve Kriz Yönetimi Dairesi Başkanlığı" ihdas edildi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kurumun yeni yapısı hakkında açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ortaya koyulan atılım ve mücadelenin, iletişim alanında da yansıma bulacağını söyledi.

Altun, karşı karşıya kalınan meydan okumaların, Türk milletinin menfaatleri doğrultusunda yönetilmeye çalışıldığını da anlattı.

İletişim Başkanı Altun, Türkiye'ye yönelik kara propaganda, manipülasyon ve dezenformasyona karşı etkin şekilde mücadele edileceğini vurguladı.

Küresel güç olma mücadelesi veren Türkiye’nin sesini, İletişim Başkanlığı ile dünyanın dört bir yanında duyurmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Yorumlar
Günün Manşetleri