GÜNDEM

İmam Hatipli gençlerden şehitlerimiz için duygusal video! Selçuk Bayraktar paylaştı...

Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabı üzerinden Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin şehitlerimiz için hazırladığı tüyleri diken diken videoyu paylaştı.

İdlib'de Suriye rejimi tarafından yapılan saldırıda verdiğimiz şehitlerimizin ardından Türkiye'nin dört bir yanında taziye mesajları ve destek açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de şehitlerimize olan vefalarını göstermek ve sahada Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilelebet payidar kalabilmesi için kahramnca çarpışan askerlerimize destek olmak için hazırladıkları video izleyenleri duygulandırdı.

ŞEHİTLERİMİZİN ANISINI GÖKLERE ÇIKARTTILAR

BAYKAR şirketinin Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, İmam Hatip öğrencileri hazırladıkları model uyduyu şehitlerimizin anısına göklere bıraktılar.

İmam Hatipli gençlerin hazırladıkları uydu 88.000 ft irtifaya kadar ulaştı.

''Bu İdlib şehitlerimize ve şanlı Türk ordumuza atfedilmiştir'' notuyla paylaşılan videoda uyduya bağlanan kameradan görüntüler kaydedildi.

Merhum Necip Fazıl Kısakürek'in şiirinden derlenen bir şarkı ile yayınlanan videonun altına yüzlerce tebrik ve beğeni geldi.

SELÇUK BAYRAKTAR PAYLAŞTI

Son günlerde İHA ve SİHA'ların şanlı Türk ordusuna sağladığı büyük katkı sebebiyle ismi sürekli gündemde olan BAYKAR firması Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar İmam Hatipli gençlerin bu projesini sosyal medya hesabı üzerinde ''Marmara İ.H.O'lu kardeşlerim tüylerimi diken diken eden bir video hazırlamış. Yaptıkları model uyduyla şanlı Bayrağımızı 28 km yüksekliğe çıkardılar. En yükseğe çekeceklerine de eminim. Şehitlerimizin aziz Ruhları şad olsun.'' notuyla paylaştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri