GÜNDEM

İmamoğlu her kesime şirinlik yapmaya çalışıyor! İşte tepki çeken paylaşımlar

Her kesime şirinlik yapmaya çalışan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan tepki çeken bir paylaşıma daha imza attı.

Her kesime şirinlik yapmaya çalışan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan tepki çeken bir paylaşıma imza attı.

İmamoğlu, banka soyup polise kurşun sıkan Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını ölümünün 48. yıl dönümünde "Yaşasın bugün hala tam bağımsız Türkiye ülküsüne sahip çıkanlar; yılmadan mücadele edenler..." ifadeleriyle andı.

HİÇBİR FIRSATI KAÇIRMIYOR

CHP'li İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla tepki çekmeye devam ediyor. Yaptığı paylaşımları için sosyal medyadaona düğün evinin tefçisi ölü evinin yasçısı yaftası yapıştırıldı.

Nabza göre şerbet veren İmamoğlu kendi görüşüne tam anlamıyla zıt olan Prof. Dr.Necmettin Erbakan'ı, Alparslan Türkeş'i, Muhsin Yazıcıoğlu’nu, Fırat Çakıroğlu’nu paylaşırken bir yandan da Berkin Elvan’ı, Deniz Gezmiş’i paylaşmayı ihmal etmiyor.

CHP'li Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer her kesime şirinlik yapan paylaşımlar yapmazken İmamoğlu’nun sosyal medya paylaşımları siyasi stratejisi bakımından hem tepki hem dikkat çekiyor.

Yorumlar 9 Yorum
Günün Manşetleri