GÜNDEM

İmamoğlu: Kanal İstanbul hiçbir soruna çare değil!

İBB Başkanı İmamoğlu, Kanal İstanbul projesine karşı tepkisini, attığı tweet ile tekrarladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011'de açıklanan ve kamuoyunda "çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıktı!

"Kanal İstanbul, İstanbul'a en büyük ihanet" ifadelerini kullanan İBB Başkanı İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "'İstanbul'a ihanet ettik' diyorlar ya, tüm ihanetleri bir kenara koy üçle çap: işte Kanal İstanbul; yapmayın." tepkisini gösterdi.

İBB Başkanı İmamoğlu, Kanal İstanbul projesine karşı tepkisini, attığı tweet ile tekrarladı:

"Kanal İstanbul Projesi hiçbir şekilde İstanbul'un gündemi değildir, bu şehre ihanettir. Şehrimizin hiçbir sorununa çare olmadığı gibi başka sorunlara sebep olacak bu proje yerine, depreme hazırlık, kentsel dönüşüm, ulaşım, eğitim, yeşil alan gibi önemli konularla ilgilenmeliyiz." 

İmamoğlu, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın moderatörlüğündeki Teke Tek programına konuk oldu. Burada İstanbul'la ilgili projeleri ve yaptıklarıyla ilgili sorularına yanıt veren İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamuoyuna çılgın proje olarak duyurduğu ve çalışmalarına 2011 yılında başlanan Kanal İstanbul projesi Fatih Altaylı'nın Kanal İstanbul'la ilgili sorusuna da yanıt vermişti.

Yorumlar 26 Yorum
Günün Manşetleri