GÜNDEM

İmamoğlu özür dileyen gazetecilere 'zavallı' dedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AFAD'da yapılan deprem toplantısına çağılmadığını söylerken Valiliğin açıklaması sonrası özür dileyen gazetecileri "zavallılıkla" suçladı.

İstanbul’daki 5,8 büyüklüğündeki son deprem sonrası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığındaki Türkiye Afet Müdahale Planı Toplantısı’na (AFAD) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun davet edilmediği yönündeki haberler Valilik tarafından yalanlanmıştı. 

İlk haberi paylaşan bazı gazeteciler sosyal medyadaki paylaşımlarını düzelterek ‘özür’ dilemişlerdi.

İmamoğlu bugün yaptığı açıklamada "beni kimse davet etmedi" derken tweetlerini özür dileyerek düzelten gazetecileri de hedef aldı. İmamoğlu o gazetecileri ‘zavallı’ olarak nitelendirdi..

GAZETECİLER ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALDI

Halk TV, Cumhuriyet ve Birgün Gazeteleri söz konusu toplantıya Ekrem İmamoğlu'nun çağrılmadığını ileri sürerken bazı gazeteciler de aynı iddialarla tweet atmışlardı.

ismail saymaz

ahu özyurtGazetecilerin özür dilemesiyle ilgili Ekrem İmamoğlu, "Bazı gazeteci arkadaşlara da seslenmek istiyorum. Gazeteci arkadaşların yaptıkları açıklamalarından sonra Vali'nin açıklamasına dair 'özür diliyoruz' açıklamalarını da kabul etmiyorum. Bu şekildeki tavırları ve açıklamaları da biraz zavallı açıklamalar olarak buluyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Günün Manşetleri