GÜNDEM

İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'ndan yalan prodüksiyonu! Kısa sürede patladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun AK Parti dönemiyle alakalı söyledikleri yalanlar ortaya çıkan fotoğraflarla çürüdü.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun AK Parti dönemini hedef alan yalanları, ortaya çıkan fotoğraflarla çürüdü.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe’ye 12 yıldır İBB Başkanının gitmediğini iddia ederek AK Parti dönemini hedef aldı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da, CHP’li ilçe belediye başkanlarının yıllardır AK Partili İBB yönetiminden randevu alamadığı iftirafını attı.

Hem İBB eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın paylaşımları hem de eski haberler, iki ismin de yalan söylediğini gözler önüne serdi.

Gazeteci Burak Doğan, İmamoğlu ile Kaftancıoğlu’nun yalanlarını ortaya çıkaran görselleri paylaştı.

İmamoğlu, “Ne yazık ki; Maltepe’ye 12 yıldır İBB Başkanı gelmemiş. Bu kültürü değiştiriyoruz, İBB ayrım gözetmeden tüm ilçelerle uyumlu bir şekilde çalışacak.” şeklinde bir paylaşım yaptı. Topbaş’ın 2016 senesinde Maltepe’de ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldiği ve şehrin sorunlarına dair toplantı düzenlediği ortaya çıktı.