GÜNDEM

İmamoğlu'na tatil için gün doğdu

Afet dönemlerinde tatil yapmasıyla ünlenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu kez Sabiha Gökçen Havaalanı'nda görüldü.

Afet dönemlerini boş geçmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yine tatile mi çıkacak? İstanbul'u sel felaketi vurduğunda tatile giden İmamoğlu Elazığ depremi sonrası deprem bölgesine uğradıktan sonra  Erzurum'da ailesiyle kayak yapan İmamoğlu büyük tepki çekmişti.

Uçak kazasının ardından gündeme gelmek için fırsatı kaçırmayan  İmamoğlu bu kez Sabiha Gökçek Havaalanı'na ve yaralıların bulunduğu hastanelere gitti.

Hastaneden Habertürk canlı yayınına bağlanan şunları söyledi:

"Öncelikle İstanbulumuza geçmiş olsun. Ben Pendik'te yaralıların olduğu hastanemize geçtim. Şimdi de kriz merkezimizden Kartal'daki yaralılarımızı ziyaret ediyorum. Hastalarımızın sağlık durumu iyi. Kriz merkezinde sayın valimizin kontrolünde görevi devam ediyor. Orada hem yaralılar var. Sanırım daha sağlıklı bir açıklamayı sayın valimiz yakın bir zaman diliminde yapacaktır. Teknik bir açıklama gerektiren bir durum. Sanırım bu durumu en iyi teknik incelemeyi yapanlar tarafından yapılır diye düşünüyorum. Şu anda benim yorum yapmam doğru olmaz.

Gerçekten büyük bir kaza atlatıldı. Umarım can kaybı artmaz. Ümidimizi yineleyelim. Şu anda Kartal Lütfü Kırdar Araştırma Hastanesi'ndeyim. Pendik ve Kartal'daki en yoğun hastalarımızın olduğu hastaneler. Diğerleri bir kısım hastanelere dağılmış durumda. Şu anda bana her iki hastanedeki hastalarımızın durumu konusunda ağır bir hastamızın olmadığı yönünde. Tabii bu takip gerektiriyor. Neticede ağır tramvalara yol açan bir kaza bu."



KESİN TATİLE ÇIKACAK

İmamoğlu açıklama yaparken sosyal medyada, "Afet bölgesine gittiğine göre kesin tatile çıkacak" yorumları yapıldı. 

Yorumlar 11 Yorum
Günün Manşetleri