GÜNDEM

İngiliz The Economist dergisi 2020'de yaşanacakları önceden göstermiş! 2020'de virüs olacak

Dünyada yaşanan birçok olayla ilgili tahminde bulunan İngiliz The Economist dergisi 2020 yılındaki kapakta verdiği mesajlar görenleri şaşkına çevirdi. İşte sizin için analistlerin dergi hakkında yaptığı yorumları derledik..

The Economist Group olarak ticaret yapan Economist Newspaper Limited, merkezi Londra'da olan ve en iyi The Economist'in yayıncısı olarak bilinen bir İngiliz çokuluslu medya şirketidir. 

Derginin finansörleri Rotschild ailesidir.

Fakat bu dergi sıradan aylık veya yıllık dergilere hiç benzemiyor. Biraz uzun olacak bu galeride derginin 2020 kapağında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve koronavirüs detayını irdeleyeceğiz...

2020 yılına ait kapağın bu şekilde çıkacağını fakat bir değişiklik olabileceğini söyleyen dergi dediği gibide yaptı ve  derginin kapağını tekrardan güncelledi.

Peki The economist bu kapakta Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden ne mesajlar verdi.

İşte The Economist'in 2020 kehanetleri:

Derginin kapağında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir taht üzerinde gösteriyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açıkça hakaret eden bu karikatürde Erdoğan'ın demir bir yumruğunu ve hala yaşayan insanları ezdiği gösteriliyor.

İnşaası henüz bitirilmemiş tahtın kenarında 'oto' kelimesi yazıyor. İnsanların yan tarafta bulanan mimaride modern demokrasi yazdığını fakat yıkıldığını ve sadece 'krasi' kelimesinin kaldığını görüyoruz.