GÜNDEM

İngiltere'de test kiti skandalı! Çin'den alınan kitlerde koronavirüsü çıktı

Tüm dünyada yayılmaya ve can almaya devam eden koronavirüsü ile ilgili İngiltere bir açıklama yaptı.. İngiltere'nin, Çin'den temin ettiği tanı kitlerinde koronavirüs tespit edildi..

Dünyayı etkisi altına alan ve 1 milyon 250 binden fazla insana bulaşan koronavirüsü için ülkeler Çin'den tıbbi ekipman ithal ediyor. İngiltere, Çin'den ithal ettiği tanı kitlerinde virüs bulunduğunu açıkladı. Avustralya ve Hollanda Çin'den ithal edilen yaklaşık 800 bin adet virüslü ve kusurlu maskeyi toplama kararı aldı.

İNGİLTERE'NİN ALDIĞI KİTLERDE VİRÜS BULUNDU
İngiltere, Çin'den gelen koronavirüs test kitlerinin, Lüksemburg merkezli bir şirket tarafından araştırılırken koronavirüse rastlandığını bildirdi. Kitlerin teslimatı ertelendi.

AVUSTRALYA: 800 BİN MASKE KUSURLU VE VİRÜSLÜ ÇIKTI
Avustralyalı yetkililerin virüsün yayılmasına karşı Çin'den ithal edilen koronavirüs maskelerine el koydukları bildirdi. Avustralya, yaklaşık 12 milyon dolar değerinde 800.000 civarında virüslü ya da kusurlu yüz maskesi ele geçirdi.

ÇİNLİ BİR FABRİKA İŞÇİSİ MASKELERİ AYAKKABILARINA SÜRDÜ

 Çin'de maske üreten ve yurt dışına ihracat yapan bir firmanın skandal görüntüleri ortaya çıktı. Çinli bir fabrika işçisi yüz maskelerini ayakkabısına sürerek canlı yayın yaptı.

HOLLANDA ÇİN'DEN İTHAL ETTİĞİ MASKELERİN 600 BİNİNİ TOPLATMA KARARI ALDI

Hollanda, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yayılmasını önlemek amacıyla Çin’den ithal ettiği 1,3 milyon maskenin 600 bininin yeterli standartları taşımadığı gerekçesiyle toplatılmasına karar verdi.

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri