GÜNDEM

Instagram fenomeni cami avlusunda çekim yapmaya kalktı!

Sosyal medyada büyük tepki toplayan bir Instagram fenomeni Avcılar’daki Merkez Ulu Camii’nin arka avlusundaki küçük bölümde çekim yapmaya kalktı. Instagram hesabı için modellik yapan ve bunu görüntüleyen kız ve kardeşi, polis tarafından uzaklaştırıldı.

Koronavirüs önlemleri kapsamında cuma namazı günleri camilerde namaz kılınmazken bir Instagram fenomeni cami bahçesinde çekim yapmaya kalktı.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü tarafından engellenen instagram fenomeni ve kardeşi instagram hesabı için çekim yapmak istediklerini söyledi. 

Bazı kişileri ihbaerı sonucu ortaya çıkan olayda polise, yasağın ilan edildiği günden itibaren öğle saatlerinde iki genç kadının cami avlusuna bavulla geldiği, arka tarafta kıyafet değiştirip, birbirlerinin fotoğraflarını cep telefonu çektiği söylendi.

instagram

POLİS ÇEKİM YAPARKEN GÖRDÜ
Görevli sivil polislerden biri, bunun üzerine caminin çevresini kontrol ederken, iddia edildiği gibi iki genç kızın gözlerden uzakta olan avlunun bir köşesinde olduğu ve birisinin elinde elbise, yanlarında bavul olduğu görüldü.

instagram

INSTAGRAM İÇİN ÇEKİM
Genç kızlar, Avcılar’da oturduklarını, kardeş olduklarını belirtirken, Instagram'daki bazı firmalar için birisinin modellik, diğerinin cep telefonuyla çekim yaptığını söyledi.

Polis, böyle bir çalışmanın izinsiz yapılamayacağını belirterek, GBT sorgulamasını yaptığı kardeşleri buradan uzaklaştırdı.

instagram fenomeni

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri