GÜNDEM

İşkence gören kızın adresini Haluk Levent buldu

Taksim Tarlabaşı’nda bir evde 19 yaşındaki bir genç kıza öz babasının işkence görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Genç kızın sesini Haluk Levent duydu.

Sosyal medyadan yayılan bir video görenleri dehşete düşürdü. İstanbul Taksim'de yaşayan 19 yaşındaki bir genç kız öz babası tarafından işkence görüyordu. Görüntülerin internette yayılmasıyla kızın yeri ve kimliği bulundu.

Sosyal medya paylaşımındaki notta  “19 yaşındaki kıza öz babası işkence yapıyor. Anne yatalak. Hepsi bir psikopatın elinde. Olayın doğruluğunu teyit ettim. Ne olur bildiğiniz ne kadar yetkili varsa etiketleyin. Bu insanları kurtaralım. Yer: Taksim / Tarlabaşı Elimde resmi evraklar da var” yazılmıştı. 

Sosyal olaylara duyarlılığı ile bilinen Şarkıcı Haluk Levent paylaşıma yanıt vererek  “Kızımızla biz de ilgileniyoruz! Merak etmeyin!” açıklamasında bulundu.

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ 'İLETİŞİM HALİNDEYİZ'

Öte yandan korkunç görüntüler üzerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk olaya ilişkin yaptığı açıklamada  "Tuğba kızımızın şiddete maruz kaldığı görüntüler hepimizi derinden sarstı. Şiddet kimden ve nereden gelirse gelsin asla kabul edilemez. Bakanlık olarak Tuğba kızımız ile iletişim halindeyiz. Sosyal inceleme süreci devam etmekte. Olayın hukuki boyutunu yakından takip edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Günün Manşetleri