GÜNDEM

İşkenceci kocasını öldüren Melek İpek için istenen ceza belli oldu!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Ilıca Mahallesinde 8 Ocak tarihinde evlerinde çıplak halde kocasının kelepçeli işkencesine maruz kaldıktan sonra eşi Ramazan İpek’i (36) av tüfeği ile vuran 2 çocuk annesi Melek İpek (31) için istenen ceza belli oldu..

Melek İpek’in (31) 40 sayfalık savcılık iddianamesi 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. İşte işkenceci kocasını öldüren Melek İpek için istenen ceza...

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Ilıca Mahallesinde 8 Ocak tarihinde evlerinde çıplak halde kocasının kelepçeli işkencesine maruz kaldıktan sonra eşi Ramazan İpek'i (36) av tüfeği ile vuran 2 çocuk annesi Melek İpek'in (31) 40 sayfalık savcılık iddianamesi 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Savcı İpek'in "Haksız tahrikten en alt sınırdan cezalandırılmasını" isteyerek 6 yıldan 12 yıla kadar hapsini talep etti.

Savcı ayrıca Ramazan İpek'in evli iken evine getirdiği daha sonra şiddet uyguladığı M.A'nın tüyler ürperten ifadesine yer verdi. İddianameyi kabul eden mahkeme 15 Mart tarihine duruşma günü verdi. Döşemealtı ilçesinde servis şoförlüğü yapan Ramazan İpek ile 12 yıllık eşi Melek İpek arasında, 7 Ocak gecesi yaşadıkları müstakil evde tartışma çıktı. Tartışma sonrası Ramazan İpek, eşini kelepçe takarak çıplak şekilde saatlerce dövdü. İşkence ve dayaktan gözleri şişen ve morluk oluşan Melek İpek halsiz kalırken, eşi Ramazan İpek kendisini ve 2 çocuğunu öldüreceğini belirterek sabaha karşı evden ayrıldı.

Birkaç saat sonra eve dönen Ramazan İpek, karşısında elleri kelepçeli halde av tüfeğiyle bekleyen Melek İpek'i buldu. İkili arasında çıkan arbede sırasında Melek İpek, tüfekle eşini vurup öldürdü, ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, Melek İpek'i çıplak vaziyette elleri kelepçeli buldu.