GÜNDEM

İsmail Saymaz Halk TV'de yaşanan 'hesap makinesi' skandalını anlattı! Hakkımızı yediler

CHP'nin yandaş medya kuruluşlarından Halk TV'de yayınlanan bir programda koronavirüs vakaları ile ölüm sayısının oranını tespit etmeye çalışırken 'hesap makinesi' skandalına başrol olan İsmail Saymaz, o gün yaşananlar için 'Hakkımız yenildi...' ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda sosyal medyada sıkça ismi geçen İsmail Saymaz, geçtiğimiz günlerde Nethaber yazarı Hatice Kübra'nın canlı yayınında kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

CHP'nin kurumsal medya organı haline gelen Halk TV'de çıktığı bir programda yaşadığı 'hesap makinesi' skandalı hakkında açıklama yapan Saymaz, bu konuda haklarının yenildiğini savundu.

İsmail Saymaz'ın açıklamaları şu şekilde:

''O programda hakkımızın yenildiği iki yer var. Orada bir suçumuz yok ki bizim. Tüm program boyunca gelen maillere bakıyorum, herkes binde 21 diyor. Birden bire Gürkan binde 26 deyince ben anlamlanıramadım.''

'NASIL BİNDE 26?'

''Nasıl binde 26? Binde 21 yazıyor herkes. Yani ben onun şaşkınlığındayım. Allah Allah dedim. Çünkü bir konu açmaya çalışıyorum binde 21 diye, biri diyor ki binde 26...  Nerden çıktı binde 26?''