GÜNDEM

İstanbul Güngören'de koronavirüs muskası yazıyorum diyen dolandırıcı suçüstü yakalandı

Akılalmaz olay İstanbul Güngören'de yaşandı. Kendisini imam olarak tanıtan Fikret G. koronavirüsünü tedavi ediyor diye muska yazdı herkesi kandırdı. Muska ile para kazanan sahtekar suç üstü yakalandı

Yeni tip koronavirüs salgını fırsatçılığında çığır açan olay! Şimdide insanların duygularından yararlanacak para kazanmaya çalışan sahte hocalar ortaya çıktı. Buna ilk örnek ise haberimizde..

Vatandaşın koronavirüs korkusunu fırsata çevirmeye çalışan ve kendisini hoca olarak tanıtan bir kişi 'koronavirüsü tedavi ediyor' yalanıyla muska yazıp, paralarını aldı. Müşteri kılığına giren polis, sözde sahtekar hocayı suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fikret G. (61) adlı kişinin, ilçede irtibata geçtiği kişilerin dini duygularını kullanarak, muska yazdığını tespit etti. Sözde ‘hoca’nın, güvenini kazandığı kişileri para karşılığında hastalık tedavisi, ayrılan çiftleri barıştırma, büyü bozma ve kısmet açma gibi bahanelerle dolandırdığını belirleyen emniyet ekipleri, hemen harekete geçti. 

Sahte imamın son günlerde dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı da muska yazdığı belirtildi.