GÜNDEM

İstanbul Valisi açıkladı! 17.00 itibariyle durduruldu

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya otobüsle şehir dışına çıkışların durdurulduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Türkiye'yi de etkisi altına almaya başlayan koronavirüs salgınına ilişkin 7 maddelik yeni tedbir paketi açıkladı. Önleyici tedbirler içerisinde şehirler arası yolculukların kısıtlanması da bulunuyor. 

17.00 İTİBARİYLE ŞEHİR DIŞINA ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Bugün 17.00 itibariyle otobüsle şehir dışına çıkışlar durdurulmuştur. Tedavi için doktor kararıyla sevk edilen, birinci derece yakını vefat eden/ağır hastası olan, son 15 günde gelip, kalacak yeri olmayan vatandaşlarımız kaymakamlık izni ile seyahat edebilecektir" diye konuştu.

SON OTOBÜSLER GEÇİYOR

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında şehirler arası otobüs seferlerinin bugün saat 17.00 itibarıyla valilik izniyle yapılabileceğini açıklanmasının ardından 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda da son seferler yapılıyor.

İstanbul Bayrampaşa'da bulunan otogardaki birçok otobüs firması, bugün saat 17.00'den itibaren geçerli olacak şehirler arası yolculuk kısıtlaması dolayısıyla akşam seferlerini iptal etti.

SADECE BU ŞARTLARDA GEÇİŞLER YAPILABİLECEK

Tedavi için doktor kararıyla sevk edilen, birinci derece yakını vefat eden/ağır hastası olan, son 15 günde gelip, kalacak yeri olmayan vatandaşlar kaymakamlık izni ile şehir dışına çıkabilecek.

Yorumlar
Günün Manşetleri