GÜNDEM

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan alkışlanacak hareket

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın Gayrette–İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşasında çalışan işçiler için düzenlettiği konser alanında bir vatandaş ile olan diyaloğu büyük alkış aldı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yerin 70 metre altında Gayrette–İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşasında çalışan işçilere moral olması için Kıraç konseri düzenledi. Ali Yerlikaya Metro Hattı inşasında çalışan işçilerle birlikte şarkılarını seslendirdi.

İSTANBUL VALİSİNDEN ALKIŞ ALAN DİYALOG
Konser öncesi Metro hattı inşasına giden Ali Yerlikaya ile bir vatandaşın diyaloğu ise dikkat çekti. Yerlikaya balkonda gördüğü teyzeye 'Anne nasılsın anne? Sağlığın sıhatin nasıl yanlızmısın' diye seslendi. Teyzenin ''İyiyim yanlızım eşim yeni öldü'' sözleri üzerine Yerliyaka ''Mekanı cennet olsun Rabbim sana ömür versin sağlık versin. Var mı bizden bir emrin arzun. Ben İstanbul Valisiyim. Telefonumu vereceğim birazdan emrin olursa ara'' dedi. Yerlikaya ''Yerin altında, yerin üstünde... Yeni yollar açmak, gönüller almak için Emek Veriyoruz. Gözümün nuru, Alnımızın teri İstanbul..'' diyerek videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

SOSYAL MEDYADA ONU KONUŞTU
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın videosu sosyal medyada da büyük ilgi gördü. İşte binlerce kişi tarafından paylaşılan videoya yapılan yorumlardan birkaçı..

.

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri