GÜNDEM

İstanbul'u sel götürüyor, İmamoğlu keyfinde

İstanbul'da aniden bastıran yağış nedeniyle şehir sular altında kaldı.

İstanbul yoğun yağış nedeniyle sular altında kaldı. Özellikle Fatih ve çevresinde etkili olan yağış bir can alırken binlerce ev ve işyeri sular altında kaldı. Seçimlerinden bu yana 3. kez tatile çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'ndan ise henüz bir açıklama gelmedi. Seçim gecesi 12 kez canlı yayına çıkan İmamoğlu'ndan hala bir açıklama gelmemesi sosyal medyada geniş yer buldu.

Sosyal medya kullanıcıları "İstanbul'u sel götürüyor. Müsait olduğunda belediye başkanı olduğun şehre de uğra başkan!" diyerek tepkilerini dile getirdi. "Bir saniye bile kaybedecek vaktimiz yok" söylemi ile seçim kazanan, "Mazbatamı verin,çok işimiz var." diye ortalığı velveleye veren, ancak 2 ayda üçüncü kez tatile çıkan Ekrem İmamoğlu'nun 21 Ağustos'ta İstanbul'a döneceği belirti

VALİLİK BÜTÜN EKİPLERİN SEFERBER OLDUĞUNU DUYURDU

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimizde bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sonrasında, Fatih ilçemizde metrekareye 114 kg olmak üzere, Beşiktaş, Sarıyer, Üsküdar, Kartal, Kadıköy, Ümraniye ilçelerimizde metrekareye ortalama 30-40 kg yağış kaydedilmiştir. Etkili olan sağanak yağış ve hava muhalefeti nedeniyle 13.10-14.30 saatleri arasında Şehir Hatları vapur seferleri yapılamamış, Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri geçici olarak durdurulmuştur.

Yorumlar
Günün Manşetleri