GÜNDEM

İyi Partili vekillerden manipülatif açıklama!

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile İzmir milletvekili Aytun Çıray Türkiye'nin doğalgaz keşfine inanmadığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Müjde" olarak duyurduğu Türkiye tarihinin en büyük doğal gaz keşfine muhalefet cephesinden farklı yorumlar gelmeye devam ediyor.

AZİZ MİLLETİMİZLE ALAY ETMEYİN

Konuyla ilgili son olarak İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Tüm Türkiye'yi sevince boğan doğal gaz keşfine inanmadığını belirten Dikbayır, "Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfi değil bu; 18 yıllık iktidarda, sık sık, lazım oldukça, seçim yaklaştıkça, özetle; Türkiye tarihinin 'EN ÇOK KEŞFEDİLEN' doğalgaz yatağı bu... 8'inci müjde bu... Tek fark, adı Tuna1'di, Sakarya olmuş... Yeter artık! Aziz Milletimizle alay etmeyin" ifadelerini kullandı.

MÜJDEDEN SONRA ÇIRAY İTİBARSIZLAŞTIRMA GÖREVİNİ DEVRALDI

Cumhurbaşkanı İRecep Tayyip Erdoğan'ın müjdeyi açıklamasının ardından Millet İttifakı'nın diğer ortağı İYİ Parti'nin İzmir Milletvekili Aytun Çıray bayrağı devraldı. Çıray, Türkiye'nin eksen değiştirmesi için kapı aralayan doğal gaz keşfini küçümsedi, "320 milyar metreküp olup olmadığı henüz belli olmayan bir doğal gaz ile değiştirseniz değiştirseniz sinemada sandalye değiştirirsiniz" dedi..

Yorumlar 26 Yorum
Günün Manşetleri