GÜNDEM

Kadına şiddet böyle oluyor! Bu ülkede Atatürk'ü tanıyorsan zekisin

Gazeteci Mehmet Özışık, Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin'in canlı yayında yaşadığı olay hakkında çok çarpıcı bir açıklama yaptı..

Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin, CNN Türk'te yayınlanan 'Sorgu Sual' programında zor anlar yaşayarak stüdyoyu terk etmişti. Daha sonra açıklama yapan Şahin, dava açacağını söylemişti.

21 yaşındaki model, 'İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?', 'Atatürk'ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?' ve 'Türkiye'de kaç coğrafi bölge var?' sorularına sinirlenip, yayını bırakmıştı. Sakinleşip geri gelen Şahin'in, "Fahrettin Koca'yı tanıyor musunuz?" sorusunu ise "Pas" diye yanıtlamıştı.

Gazeteci Mehmet Özışık Şevval Şahin'in yaşadığı olayla ilgili ''Kadına Şiddeti konuşacağız diye Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin'i kandırıp ardından Türklüğünü sorgulayan soruların sorulması ve ortaya çıkan o utanç verici görüntüler herkesin hafızasında. Kimisi Şevval Şahin'i cahil buldu, kimi ise yapılanın bir şiddet olduğunu söyledi. Bana göre bu kadına şiddetin daniskası! İzleyenlerin gözünün önünde genç bir kadının nasıl küçük düşürülmeye çalışıldığını izledik. Bu ülkede İstiklal Marşı'nı ve yazarını bilmek çok zeki olduğunu mu gösteriyor? Özellikle İngiltere'de büyüyen ve İngilizce eğitim alan kırık Türkçesiyle cevap vermeye çalışan genç bir kadının Fahrettin Koca'yı tanıması neyin ispatı olacaktı? Bu ülkede Atatürk'ü tanıyorsan zekisin...'' dedi..

MEHMET ÖZIŞIK'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri