GÜNDEM

Kadir Şeker davasında flaş gelişme! İstenen bilgiler geldi

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle sürdürülen davada Kadir Şeker'in Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan istenen telefon görüşmesi kayıtları geldi.

Konya'da bir erkek tarafından darp edilen kadını korumak için olaya müdahil olan Kadir Şeker hakkında devam eden yasal süreçte bir gelişme daha yaşandı.

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR GÖRÜŞME YAPILMAMIŞ

Bir kadını korumak için cinayete sebep olan Kadir Şeker'in telefon kayıtları incelendi. Yapılan inceleme sonucunda Kadir Şeker'in kurtardığı kadın ve sevgilisi Özgür Duran'la daha önce hiç görüşmediği ortaya çıktı.

MAHKEME DİKKATE ALACAK

Bu bilgilere göre Kadir Şeker'in karıştığı olayın daha önce yaşanmış bir husumete dayalı olmadığı ortaya çıktı. Gelen bu bilgilerin mahkemenin kararında etkili olacağı bekleniyor.

TEK BIÇAK DARBESİYLE ÖLMÜŞ

Ayrıca yapılan diğer incelemelerde ise olaya karışan Kadir Şeker'in yüzünde ve boynunda darp izi, elinde ise bıçak yarası tespit edildi. Yanındaki kadını darp eden Özgür Duran'ın ise kalbinden tek bıçak darbesiyle öldüğü belirlendi.

KADİR ŞEKER'DE DARP İZLERİ VAR

Sonuçlanan raporlarda sevgilisine şiddet uygulayan Özgür Duran'da herhangi bir darp izine rastlanmazken, Kadir Şeker'in yüzünde darp izleri ve elinde bıçak yarası olduğu tespit edildi. Elde edilen verilerin Kadir Şeker'in ifadelerini doğrular nitelikte olduğu ortaya çıktı.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri