GÜNDEM

Kafalar ekibi ayrılıyor mu? Açıkladılar

Uzun süredir hayatımızda var olan ve sosyal medyanın çok konuşulan 'kafalar' grubundan Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı verdikleri röportaj ile çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kafalar evlilik için ekip etkilenmesin diye uzak durduklarını belirtti. Birbirinden eğlenceli anların olduğu programdan geriye kalan satır başlarını haberin devamında bulabilirsiniz.

Bilal Hancı: Biz içerik üretmeyiz, içeriğin kendisiyiz.
* Sürdürülebilirliği nasıl devam ettiriyorsunuz kendi ilişkinizde?

Bilal Hancı: Biz artık gönül olarak birbirini çok iyi tanıyan 3 arkadaşız. Birbirimizden bu konuda çok razıyız. Ben onların özünde nasıl birisi olduklarını biliyorum. Kötü huylarımızdan da vazgeçemeyeceğimizi biliyoruz ve onlarla yaşıyoruz.Fatih Yasin: Video bizim için çok önemli olduğu için çekim öncesinde tartışabiliyoruz. Bizimle yeni çalışmaya başlayanlar bu durumu bilmedikleri için korkabiliyor. Ama biz şakalaştığımızı belirtiyoruz.

* Ayrılma kaygısı taşıyor musunuz?

Fatih Yasin: Ayrılma konusunu konuşmak bile istemezdik. Bu konuyu ilk defa Atakan psikolojik kışkırtma videosunda açtı.

Atakan Özyurt: İnsanlar bize şunu söylüyor; “Para kazanılıyor illaki para giren yere kavga da girer.” Bu tarz ciddiye almadığımız yorumları ben o videoda kullandım. Ama insanların beklediğinden farklı tepki verdiler. Bu yüzden biz Kafalar’ız.

* Nereye gidiyor dijital?

Bilal Hancı: Herkes dijitalde var olmak için bazı şeyler yapıyorlar. Bilerek cringe bile oluyorlar. Bu yüzden dijitalin dönüşerek devam edeceğini düşünüyorum. Bizi onlardan ayıran özellikte bir şeye ayak uydururken sıkıntı çekmememiz bence. Bizi buraya getiren Arslantaş Medya Yapım Evi Haluk Arslantaş'a teşekkür ederiz.

Fatih Yasin: Bizim hazırladığımız videolar diğer içerik üreten arkadaşlara göre daha özgün. İçeriklerimizin hemen hemen hepsi bir film ya da yarışma programı gibi ve sürdürülebilirliği çok fazla. Biz şimdi hiç içerik çekmesek bile 12 tane konseptimiz var. İnsanlar onların isimleriyle bile bizi canlı tutuyorlar.