GÜNDEM

Kahramanlar Ayda bebeği Allahu Ekber diyerek kurtardı! Tekbir getirilmesinden rahatsız oldular!

İzmir'de meydana gelen ve tüm Türkiye'yi derinden sarsan depremden sonra mucizeler yaşanmaya devam ediyor. Ayda bebek depremden 91 saat sonra sağ olarak çıkarıldı. Minik Ayda enkaz altından Allahu Ekber sesleri ile çıkarıldı. Fakat tekbir sesleri bazılarını rahatsız etti!

İzmir'de meydana gelen yıkıcı depremin ardından enkaz altından 91 saat sonra sağ olarak kurtarılan Ayda bebeğin kurtarılma anında herkes sevinç gözyaşlarına boğuldu. Kurtarma ekibi 'Allahu Ekber' sesleriyle Ayda'yı çıkardı. Fakat bu durumdan rahatsız olanlar oldu! Kurtarma ekiplerine yönelik çok çirkin bir saldırı gerçekleştirildi.

İzmir'de Rıza Bey apartmanı enkazında 91 saat boyunca hayat mücadelesi veren ve bu sabah itibariyle kurtarılan 4 yaşındaki Ayda Gezgin tüm Türkiye'yi mutluluk gözyaşlarına boğdu. 

ALLAHU EKBER NİDALARI YÜKSELDİ

Deprem bölgesinde günlerdir canla başla mücadele ederek bir canı kurtarabilmek adına uykusuz şekilde çalışan kurtarma ekipleri minik Ayda'nın kurtarılma anlarında gözyaşlarına hakim olamadı. O anlarda tüm Türkiye'de olduğu gibi kurtarma ekipleri de sevinç çığlıklarıyla ve 'Allahu Ekber' nidalarıyla mutluluklarını yaşadı. 

İŞTE AYDA'NIN ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILMA ANI