GÜNDEM

Kanal D Sadakatsiz'in Asya'sı sosyal medyayı salladı! Sadakatsiz'de Asya yine meydan okudu herkes onu konuştu

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerinde olduğu Sadakatsiz dizisi dün akşam yine izleyenleri ekran başına kitledi. Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz'in dün akşam yayımlanan yeni bölümünde yine ortalığı kasıp kavurdu. Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya karakterinin meydan okuduğu sahne twitterda TT oldu.. İşte Sadakatsiz dizisinin son bölümünde yaşananlar..

 BBC Studios’un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz, son bölümünde yaşananlarla sosyal medyayı yine sallamayı başardı. Hem 'Sadakatsiz' hem de 'Asya' TT (en çok konuşulanlar) listesine girdi.

Sadakatsiz dizisi sette ortaya çıkan koronavirüs vakalarının ardından bir hafta ara verdi. Geçtiğimiz gün ise televizyon ekranlarına bomba bir geri dönüş yaptı. 

Sadakatsiz'in son bölümünde Volkan'ın Asya'dan boşandıktan sonra Amerika'ya gittiği ve orada çok ünlü bir mimar olmayı başardığı ortaya çıktı.

Derin'le evlenen ve kızları da 2 yaşına giren Volkan, Amerika'daki kariyerini bırakarak Asya'dan intikam almak için Tekirdağ'a döndü. Hastanede başhekimliğe kadar yükselen Asya, iki yıl sonra Volkan'ı karşısında görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.