GÜNDEM

Karantinaya alındığı odada kalan gençlere burs verecek

Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye gelerek 14 günlük zorunlu karantina sürecini Mersin Kız Yurdu'nda geçiren bir vatandaş, odasını kullandığı gençlere burs bağlayacağını açıkladı.

Yurt dışından Türkiye'ye gelen vatandaşlar, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında 14 günlük zorunlu karantina sürecine sokuluyor. 

Suudi Arabistan'dan, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Kız Yurdu'na 18 Nisan tarihinde getirilen Gökmen Aşkaroğlu da 14 günlük karantina sürecini tamamladı.

ODASINI KULLANDIĞI GENÇLERE BURS VERECEK

14 gün boyunca odasını kullandığı kız öğrencilere burs vermek istediğini belirten Aşkaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

'DEVLET BÜYÜKLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM'

"Bizleri yurt dışından getirerek yurtlara yerleştiren devletimize, bu süreçte bizlere her konuda yardımcı olan devlet büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca karantina süreci boyunca bizlerle her konuda ilgilenen yurt idaresine, temizlik, güvenlik ve sağlık personellerimize şükranlarımı sunuyorum.''

'BEN DE İKİ ÇOCUK BABASIYIM'

''Her şey çok güzel bakımımız, yemeklerimiz çok şükür hiçbir eksiğimiz olmadı. Odalarını kullandığım öğrencilere burs vermek istedim çünkü ben de iki kız çocuğu babasıyım. Gönlümden geçtiği için ufakta olsa öğrencilerimize yardımda bulunmak istiyorum.''

Yorumlar
Günün Manşetleri