GÜNDEM

Karapürçek’te 10 kilometreye 10 bin ton asfalt

 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Karapürçek İlçe Kongresi’ne katıldı.

AK Parti Karapürçek İlçe Kongresi’nde konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Karapürçek ilçemizde toplamda 10 kilometreye tekabül eden 10 bin ton asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. SGM proje çalışmalarımız devam ediyor. 128 bin metre içmesuyu, 80 bin metre kanalizasyon, 4 bin metre yağmur suyu hattı ile Karapürçek’te 13 mahallenin ve Küçücek mevkiindeki 2 mahallenin su, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapı ihtiyacı 2051 yılına kadar garanti altına altık. Hayırlı olsun” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, ulaşım ve sağlık yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Koronavirüs tedbirleri eşliğinde gerçekleştirilen kongrede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda davetli yer aldı. Kongrenin ardından AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Ümit Bodur oldu.

 Karapürçek için çalıştık

AK Parti Karapürçek İlçe Başkanlığı görevini Ümit Bodur’a teslim eden Cemalettin Selim, “Şükürler olsun böyle bir partide sorumluluk üstlendim. Emaneti taşıdığım süre içerisinde talep ve sorunların çözümü için gayret gösterdik. Yol arkadaşlarımızla birlikte ilçemiz için dertlendik. Hamdolsun ilçe olarak güzel hizmetler de aldık. Bugüne kadar birlikte görev yaptığım tüm arkadaşlarımdan helallik istiyorum. İlçe Başkanlığına seçilen Ümit Bodur ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

 Karapürçek hep AK Parti dedi

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ise AK Parti’ye kurulduğu günden beri büyük destek gösteren ilçe olduklarını ifade ederek, “Hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımıza her zaman en güçlü desteği veriyor ve yanında olduğunu gösteriyor. İnşallah hemşehrilerimizden aldığımız güçle şehrimizi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Katkı sağlayan tüm teşkilat üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni seçilen Ümit Bodur ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

 Başarının sırrı birlik ve beraberlik

Karapürçek ilçe kongresinin hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “19 yıldır AK Parti ile ülkemizin çehresi değişti. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülke olarak karşılaştığımız badirelere hep birlikte göğüs gerdik. Birlik ve beraberlik içerisinde davamıza her şartta sahip çıktık. Şimdi ise bayram günlerimiz olan kongrelerimizde birlikteyiz. Bu kongre süreci boyunca neredeyse tüm teşkilatımızla oturup sohbet etme şansı bulduk. Hamdolsun Allah’a dava arkadaşlarımızın mücadele azmi yerinde” dedi.

10 kilometre 10 bin ton asfalt

“Göreve geldiğimiz günden bu güne sadece Karapürçek ilçemizde toplamda 10 kilometreye tekabül eden 10 bin ton asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. Teketabanı-Hocaköy köprü genişletme çalışması tamamlandı. SGM proje çalışmalarımız devam ediyor. Karapürçek İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Projemiz ile ilçemizin su, kanalizasyon ve yağmur suyu alt yapı ihtiyacını karşılıyoruz. Toplam 128 bin metre içme suyu hattı, 80 bin metre kanalizasyon hattı, 4 bin metre yağmur suyu hattı ile Karapürçek’te 13 mahallenin ve Küçücek mevkiindeki 2 mahallenin su, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapı ihtiyacı 2051 yılına kadar karşılanacaktır.  Karapürçek için yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var. Rabbim yardımcımız olsun.

 Hizmet teşekkürü

AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, “16 yıldır ilçe başkanlığımızı yürüten Cemalettin Selim’e teşekkür ediyorum. Her dönem Karapürçek için özveriyle çalıştı. Yeni dönemde ilçe başkanı olacak Ümit Bodur ve yönetimine başarılar diliyorum. Karapürçek yolunu en iyi hale getirecek çalışmalarımızı başlattık. İnşallah burada olan vatandaşlarımız bu yolu güzel bir şekilde kullanacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 Yenilenen kadrolarla yola devam

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Sakarya’dan tüm teşkilatımızla birlikte Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz. Ülkemizin hedeflerine giden yolculuğunda bizlerde bu hedefe omuz vereceğiz. Sakarya teşkilatları olarak yenilenme ve tazelenme sürecini bu pandemi süreci de olsa, çok güçlü bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sakarya'ya en büyük katkıyı yenilenen kadrolarımız ile yapacağız. Her zaman ortak hareket eden bir çalışma yapıyoruz. Karapürçek yolunu en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız ve İnşallah Karapürçek’e bu yolu kazandıracağız. Kongremizin tekrardan hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 Ulaşım ve sağlık yatırımları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, kongrenin hayırlı olmasını temenni ederek, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ile otobandan Erenler’e yeni bir çıkış olacak, Kuzey Marmara Otoyolunun bir çıkışı da Akayzı’dan olacak. Her ikisi de Karapürçek ilçemize de hizmet sunacak. Yine Karapürçek yolunu da yakından takip ediyoruz. Sağlık alanındaki eksiklerimizin üstüne çok büyük şeyler kattık. Doğum hastanesinin yeni halini görüyorsunuz. Bul yıl içerisinde 1000 yataklı hastanemizin inşaat ihalesi gerçekleşiyor. Yine Karapürçek’e en yakın yer olan Erenler çıkışında acil durum hastanesi inşa edeceğiz” dedi. Yavuz, Cemalettin Selim’e hizmetleri dolayısıyla teşekkür ederek, yeni yönetime başarılar diledi.

Yorumlar
Günün Manşetleri