GÜNDEM

Kayağa gidiyorum diyen doktor 6 sayfa mektup bırakıp ormanda serum düzeneğiyle intihar etti!

Bursa'da, sabah saatlerinde 'Kayak yapmaya gidiyorum' diyerek evden çıkan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın'ın ormanlık alanda intihar ettiği ortaya çıktı.

Bursa'da 15 saattir kayıp olan ve Uludağ'da aranan kalp cerrahının cesedi karla kaplı halde bulundu. Doktorun intiharındaki detaylar ise kahretti. Genç doktor 6 sayfalık bir mektup bırakarak  serum düzeneğiyle intihar etti! İşte Mustafa Yalçın'ın intiharındaki detaylar..

Genç doktorun ağaca bağladığı serum ile kendi damar yolundan narkoz ilacı alıp kendisini uyutup eksi 10 derecede ölüm uykusuna yattığı belirlendi.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar cerrahisi bölümünde baş asistan doktor olarak görev yapan 35 yaşındaki Mustafa Yalçın, dün sabah saat 08:00'de 27 AR 993 plakalı otomobili ile evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. 

Saat 11:00'de girmesi gereken ameliyata gitmeyen Mustafa Yalçın'ı merak eden ekip arkadaşları cep telefonundan kendisine ulaşamayınca evini aradı. Evden sabah saatlerinde ayrıldığı bilgisi üzerine durum polis ve jandarma ekiplerine haber verildi.