GÜNDEM

Kayseri Valiliği balkona asılan İngiliz bayraklı havlu olayı ile gündemde

Kayseri Valiliği, dün saat 19.19'u gösterdiğinde balkonlara çıkarak İstiklal Marşı okuduğu anlarda yabancı uyruklu bir şahsın İngiliz bayrağı astığı iddiasına ilişkin açıklaması ile gündeme oturdu. Şikayet edilen kişinin polis tarafından gözaltına alınmasıyla ilgili tartışmalar büyüyor.

Üzerinde İngiliz bayrağının desenleri bulunan havluyu kurutmak için balkona asan İranlı, komşularının şikayeti üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kayseri'de meydana gelen bu olay, Türkiye'nin gündemine oturdu.

İNGİLİZ BAYRAKLI HAVLUSU...

Kayseri Valiliği konuyla  ilgili, "Bazı basın yayın organlarında yabancı uyruklu bir şahsın İngiliz bayraklı havlusunu balkonuna astığı haberleri yer almıştır. Söz konusu havluyu kurutmak için balkonuna astığını iddia eden yabancı uyruklu şahıs hakkında, gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." açıklamasını yaptı.

kayseri

ALKIŞLARLA GÖZALTINA ALINDI

Bu açıklama, yaşananları Türkiye'nin gündemine taşıdı.

Gözaltına alınan şüphelinin polis merkezinde verdiği ifadede, “Ben ıslak olan havlumu kurutmak için balkona astım. Benim herhangi bir provokatif eylemim kesinlikle olmadı” dediği öğrenildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri