GÜNDEM

Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan'a tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi.. Erdoğan'ın İdlib'e yönelik yaptığı açıklamalarda güldüğünü iddia etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 34 şehit verdiğimiz Esed rejiminin saldırısı için yaptığı açıklamaların ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kamera karşısına geçti. 

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehit haberinin geldiği İdlib'e yönelik yaptığı açıklamalarda kahkaha attığını iddia ederek, "Buradan bütün milletime söz veriyorum. Millet İttifakı'nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak" dedi.

ERDOĞAN KILIÇTAROĞLU İÇİN NE DEMİŞTİ?
Erdoğan'ın "İnanın bütün bunlar olurken tabi dün gün boyu sürekli liderlerle görüşmelerimiz oldu; ana muhalefetin başı hariç. O arama lütfunda bulunmadı, neymiş ben onu arayacakmışım. Ben seni niye arayayım ya? Dünya bizi arıyor, sen de bizi arayacaksın, biz de sana her şeyi veririz" ifadelerine Kılıçdaroğlu tepki gösterdi.

SEN BENDEN NE İSTİYORSUN?
Kılıçdaroğlu, "Daha cenazeler toprağa verilmeden bu nedir? Arkadaş benden ne istiyorsun sen?" ifadelerini kullandı.

BU NASIL KAHKAHADIR
"Bugün Erdoğan'ın yaptığı açıklama beni derinden yaraladı, daha cenazeler defnedilmeden bu nasıl bir konuşmadır. Daha acılar yaralar sarılmadan bu nasıl kahkahadır. Türkiye'yi yöneten insanları nasıl kabul edeceğiz? Hangi amaçla yapıyor bunu. Derdi benim. Ne istiyorsun benden? Şu memlekete başsağlığı dileyelim, bari şu acı günde kavga etmeyelim, yaralarımızı saralım. Şehitlerimiz var. Memlekete başsağlığı dileyelim. 

ŞEHİTLER TEPESİ BOŞ KALACAK
Buradan bütün milletime söz veriyorum. Millet İttifakı'nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak. Yazık günah değil mi? Şimdi konuştuğumuz için çok üzgünüm. Bir başsağlığı dileyin. Sanki olağan bir işmiş gibi, Bu Meclis niye var.

BAŞIMIZ SAOLSUN
Bütün vatadandaşlarımıza şunu söylemek isterim. Başımız sağolsun.  Hiç kimsenin tırnağına zarar gelmesini istemiyoruz. Tuzun koktuğu yerde ne söylenir."

O ZAMAN DA GÜLÜMSEMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Dolmabahçe Ofisi'nde partisinin İstanbul milletvekilleriyle buluştu.  Erdoğan konuşmasında Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Başkanı Trump ile yaptığı görüşmeleri de anlattı. Erdoğan, Suriye'ye ilişkin Trump'la yaptığı konuşmasının bir bölümünde gülümsemişti.

Yorumlar 13 Yorum