GÜNDEM

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında açıklamalar yaptı..

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için açıklamalarda bulundu.

Dün akşam katıldığı bir televizyon programında açıklamalar yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu “Bütün çabalarını bütün emeklerini yönettikleri kente verecekler” dedi. 

Yavaş ve İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanlarımız, belediye başkanlıklarını yapacaklar, güven tazeleyecekler, başarılı olacaklar, sıcak siyasetin olabildiğince dışında kalacaklar ama bütün çabalarını, bütün emeklerini yönettikleri kente verecekler” açıklamasını yaptı.

Onların başarısı ile gurur duyarım
Kimi kamuoyu araştırmalarında İmamoğlu ve Yavaş'ın popülaritesinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun isminden yüksek çıktığının hatırlatılması üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, "O arkadaşların belirlenmesinde, aday olmasında benim emeğim vardır ve dolayısıyla partilerimizin emeği vardır. Onlar ne kadar başarılı olursa ben o kadar gurur duyarım." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 4 Yorum