GÜNDEM

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kara geçmişi! İşte FETÖ ve CHP'nin kirli ilşkisi

Günlerdir FETÖ'nün siyasi ayağını açıklayacağım deyip içi boş ifadelerle Cumhurbaşkanı'nı hedef gösteren Kemal Kılıçdaroğlu geçmişi unutmuşa benziyor. İşte FETÖ ve CHP'nin kirli ilşkisi

Günlerdir FETÖ'nün siyasi ayağını açıklayacağım deyip içi boş ifadelerle Cumhurbaşkanı'nı hedef gösteren Kemal Kılıçdaroğlu geçmişi unutmuşa benziyor.

Her seçimde FETÖ ile ittifaka giren, ve Türkiye düşmanlarıyla omuz omuza yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ sayesinde Başkanlık koltuğuna oturduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şu şekide devam etti.

"FETÖ'yü suç örgütü ilan eden ve Milli Güvenlik Kurulu'ndaki toplantıda alınan kararın altında benim imzam var." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ'nün siyasi ayağı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibidir." dedi.

İŞTE FETÖ VE CHP'NİN KİRLİ İLŞKİSİ

ABD İMAMIYLA GÖRÜŞME

26 Ocak 2012: FETÖ'nün ABD imamı olan Faruk Taban ve yöneticileri, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Genel Merkez'de ziyaret etti.
(12 gün sonra) 7 Şubat 2012: FETÖ'nün savcısı Sadrettin Sarıkaya, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve ekibini ifadeye çağırdı. 3 gün sonra da MİT'çiler Emre Taner, Afet Güneş, Yaşar Yıldırım ve Hüseyin Kuzuoğlu için yakalama kararı çıkarıldı..