GÜNDEM

Kılıçdaroğlu 2023'te iktidar olacaklarını söyledi

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin, “İstanbul’dan Türkiye’ye tek yön iktidar” sloganıyla gerçekleştirdiği kongrede 2023 yılında iktidar olacağını dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin, “İstanbul’dan Türkiye’ye tek yön iktidar” sloganıyla gerçekleştirdiği kongrede 2023 yılında iktidar olacağını dile getirdi.

CHP, “İstanbul’dan Türkiye’ye tek yön iktidar” sloganıyla Haliç Kongre Merkezinde 37'nci il kongresini gerçekleştiriyor.

Kongre için merkezin açık hava etkinlik alanında 6 bin kişi kapasiteye sahip dev kompleks kuruldu. Katılımcılar, bu komplekste ağırlanıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Haliç Kongre Merkezi'nin yanına kurulan çadırda gerçekleştirilen CHP İstanbul İl Kongresi'nde konuştu.

İKTİDAR OLACAĞIZ

Kongrede bir konuşma yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gelecek seçimlerde partisinin iktidara geleceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Demokrasinin ağır yaralar aldığını görüyoruz. Bizlere düşen bir görev var. Bireysel beklentilerin tamamen ötesine çıkmak zorundayız. Her birimize düşen fedakârlık vardır. Özveriyle yola çıktık. Başarıyı özveriyle yakalayacağız. Hiç kimse unutmasın yüzyıl önce yolumuz nasıl Mustafa Kemal'in arkadaşlarıysa bundan sonra da öyledir. Yüzyıl sonra bize yakışan cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmak. Önümüzdeki süreç iktidar!

SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ

"Yeni bir çığır açtık, kararlı olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu ülkeye huzur ve kardeşliği getireceğiz, kimsenin kuşkusu olmasın. Yeni bir siyaset anlayışını getiriyoruz. Dünyaya bakışımız, insana bakışımız farklıdır; sevgi, barış, kardeşlik üzerinedir. Bu yoldan yürüyeceğiz. Hiçbir zaman endişeye kapılmadık. İnanıyorsak söylediğimiz her sözün arkasında kapı gibi duracağız."

Yorumlar 11 Yorum