GÜNDEM

Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu ters düştü! Fahrettin Altun'un evi için talimat verilmedi

CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun talimatı ile CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, İletişim Başkanı Altun'un evine röntgencilik yapmıştı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ise talimatın verilmediğini ve fotoğrafın çekilmediğini iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un ailesi ile birlikte yaşadığı evin fotoğrafı ve açık adresi Cumhuriyet gazetesinde yayınlanmıştı.

Bunun ardından CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, 21 Nisan günü öğle saatlerinde İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflarken polislere yakalanmıştı.

CHP Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Ali Selçuk Kaya ve CHP Üyesi Mehmet Sarıyar’ın da içinde olduğu özel aracı ile Fahrettin Altun’un yaşadığı evinin önüne gelen Özçağdaş’ın cep telefonu ile görüntü çekerken koruma polisleri tarafından fark edilince uzaklaştığı ve koruma polislerine “yine geleceğim” dediği öğrenilmişti.

Özçağdaş'ın Altun'un evine gitme nedenin “İnşaat var mı diye fotoğraf çektim” dediği, gerekçe olarak da 'gerçekte inşaat olup olmadığını tespit etmek' dediği öğrenilmişti.

CHP İL BAŞKANI YAPILAN RÖNTGENCİLİĞİ ONAYLADI

Olayların medyaya yansımasının ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP ilçe başkanı görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir yine gidecektir. Saklayacak bir şeyleri olanlar panik yaparlar Sakin olun beyler" şeklinde açıklama yaparak CHP Üsküdar İlçe Başkanı Özçağdaş'ı kendisinin bu iş için görevlendirdiğini itiraf etti.

KILIÇDAROĞLU: BÖYLE BİR ŞEY YOK ORDAN GEÇİYORDU ASLINDA

Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir İnstagram canlı yayınında CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın oraya fotoğraf amaçlı gitmediğini, oradan (Fahrettin Altun'un evi) sadece geçtiğini öne sürerken CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın talimat alarak fotoğraf çekmediğini iddia etti.

HANGİNİZ YALANCISINIZ?
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun farklı açıklamalarda bulunması "Hanginiz yalancısınız?" dedirtti.

Yorumlar 13 Yorum
Günün Manşetleri