GÜNDEM

Kılıçdaroğlu'nun sözleri sosyal medya akımına uyarlandı! Yer yerinden oynadı

Türkiye'ye 'tabutçu reisler' olarak çevrilen akım Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana'daki sahra hastanesi için söylediği sözlere uyarlanınca ortaya komik görüntüler çıktı.

Sosyal medyanın yeni akımı Coffin dance her geçen gün daha da yaygınlaşıyor. Söz konusu akımla dünya üzerinde milyonlarca video çekildi.

Afrika’nın fakir ülkelerinden Gana’da dans eşliğinde tabut taşıyan siyahi vatandaşların dans etme videosu sosyal medyanın bir numaralı akımı haline geldi.

Türkiye'ye 'tabutçu reisler' olarak çevrilen akım Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana'daki sahra hastanesi için söylediği sözlere uyarlanınca ortaya komik görüntüler çıktı.

SAHRA HASTANESİ SÖZLERİ YİNE GÜNDEME GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın, kısa bir süre içinde bin kişilik "Sahra Hastanesi" kurduğunu öne sürmüş ve "Bakın sahra hastanesi. Zeydan Karalar 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı. Bir belediye başkanının yaptığını Türkiye Cumhurbaşkanlığı yapamıyor, yüzlerine gözlerine bulaştırdılar" iddiasında bulunmuştu.

Bugün Başakşehir'de açılan Şehir Hastanesi sonrası Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri alay konusu oldu.

AVRUPA'NIN EN BÜYÜKLERİNDEN BİRİ OLACAK

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabı açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği kamu özel işbirliği yöntemiyle hayata geçirdiğimiz proje kapsamında 10 şehir hastanesini hizmete aldık. İnşası devam eden 8 şehir hastanemizin büyük bölümünü bu yıl sonuna kadar, kalanlarını da önümüzdeki yıl hizmete almayı planlıyoruz" dedi.

Yorumlar 10 Yorum