GÜNDEM

Kimse beklemiyordu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde iki ayrılık birden

İzlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde iki ayrılık birden yaşandı. Atv’nin fenomen dizisinde 179. bölümde oyuncunun ayrılığı ile izleyicileri yasa boğdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde iki ayrılık birden yaşandı. Dizinin Hayriye annesi artık dizide yok. Usta oyuncu Sabina Toziya’nın yılbaşı için gittiği Makedonya’da sağlığının bozulması ve ameliyat olması sonrasında diziden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

Toziya sağlık sorunları yaşaması nedeniyle oğlunun isteği üzerine diziden çıkartılmış oldu. Kemoterapi süreci de geçirmesi beklenen usta oyuncunun beyninde tümör tespit edilmişti ve yapılan ameliyat ile tüm sorunlu bölge temizlenmişti.

Ameliyat sonrasında yüzünün sağ tarafının felç geçirdiği de ortaya çıktı ve kemoterapi alması da gündeme geldi. Yaşanan bu ani gelişmelerden sonra da EDHO’nun dün akşam yayınlanan 179. bölümünde Hayriye karakterinin ayrılığına tanıklık etti.

Birçok izleyici de Toziya’nın durumunu bildiği için dua ettiğini ve bir an önce sağlığına kavuşmasını dilediklerini sosyal medya mesajlarıyla ifade ettiler.