GÜNDEM

Kişisel temizlik bu değil! Koronavirüsten korunmak için arap sabunlu yoğurt yedi

Birçok insan Wuhan'dan yayılan koronavirüs salgınından korunmak birbirinden farklı yollara başvuruyor. Yozgat'ta yaşayan bir vatandaşın koronavirüsten korunmak için uyguladığı yöntemse ağızları açık bıraktı...

Tüm dünya koronavirüs tehlikesine karşı önlem almaya devam ediyor.

Ülkemizde bilinen iki vaka teşhis edilmiş durumda. Devlet yetkilileri bu rakamın daha fazla artmaması için elinden geleni yapıyor. Fakat bireysel olarak korunmak her şeyin başında geliyor.

İÇİNİ TEMİZLEMEK İÇİN YĞURDA SABUN KATMIŞ

Yozgat'ta yaşayan Mehmet E. ise bireysel temizliği biraz yanlış anlamışa benziyor. Virüsten konumak maksadıyla yediği yoğurda arap sabunu katan Mehmet E. asıl amacının içini temizlemek olduğunu söyledi.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİ GÜÇLENDİRİR DİYE DÜŞÜNDÜM

Durum farkedilince apar topar hastahaneye kaldırılan ve midesi yıkatılan Mehmet E. kendine gelince şu ifadeleri kullandı:

"Arap sabunu içimi temizler beni temiz tutar yoğurt ise bağışıklık sistemimi güçlendirebilir diye düşündüm''

ALLAH VİRÜSÜ BULAŞTIRAN ÇİNLİ'NİN BELASINI VERSİN

Genel durumunun iyi olduğu belirtilen Mehmet E. Wuhan kentinden yayılan virüse ilişkin "Bu virüsü ilk hangi Çinli bulaştırdıysa Allah onun bin belasını versin" dedi.

DOKTORLUK HAYATIM BOYUNCA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM

Koronavirüs salgınından korunmak maksadıyla arap sabunlu yoğurt yiyen Mehmet E.'ye ilk mğdahaleyi yapan acil servis doktoru Erhan K. ise şaşkınlığını şu sözlerle ifade etti: 

"Mehmet amcaya gerekli işlemler yapıldı şu an durumu iyi. Ayrıca belirtmek isterim ki doktorluk hayatım boyunca böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Arap sabunu yemek nasıl bir akıldır anlamadım. Lütfen kimse böyle şeyler yapmasın"

Yorumlar
Günün Manşetleri