GÜNDEM

Kızılay balonu CHP'nin elinde patladı

AK Parti Grup Başkanı Gazanfer Karakaş, Kızılay ve Ensar Vakfı olayını Esenyurt Belediyesi'nde yaşanan bağış olayını örnek vererek cevaplandırdı.

Sosyal medyada bir hesap üzerinden Başkent Doğal gaz firmasının Kızılayı paravan olarak kullanıp Ensar vakfına para aktardığını iddia etmiş ve çok konuşulmuştu. İşin aslının öyle olmadığı kısa bir sürede anlaşılmıştı.

Ülke gündeminde uzun süre tartışılan bu konuya muhatapları Kızılay ve Ensar Vakfı tarafından açıklama yapıldı.

Konu tartışmaları sıcaklığını korurken Esenyurt Belediyesinin Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

AK Parti Grup Başkanı Gazanfer Karakaş, Kızılay'ı ve Ensar Vakfı olayını Esenyurt Belediyesinde yaşanan bağış olayını örnek vererek cevaplandırdı.

Gazanfer Karakaş:
"Geçtiğimiz aylarda ünlü bir çocuk giyim markası, Esenyurt Belediyesine bazı bağışlarda bulundu. Bu bağışları yaparken 'Benim adıma şu adreslere ulaştıracaksınız' diye de şart koştu" ifadelerini kullandı.

SİZ YAPINCA PARAVAN OLMUYOR MU?

"Bugün Kızılay'ın bağış aktarımını eleştiren sizler, yani Esenyurt Belediyesi'nin CHP'li yöneticileri olarak aldığınız o bağışları, o ünlü çocuk giyim markasının gösterdiği adreslere ulaştırdınız. Şimdi siz bunu yapınca paravan iş mi yapmış oldunuz?" sorusu üzerine,

Belediye Başkanı bu soruya cevap vermek yerine, "Şimdi burada firma veya kurum ismi vermeyelim" diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri