GÜNDEM

Komando dede yaptığı hareketlerle görenleri şaşırttı!

Emekli Türkçe öğretmeni İbrahim Cebeci , evinin penceresinden rastgele havaya ateş açınca bölgeye sevk edilen polis ekiplerine direndi. Cebeci, uzun süren uğraşlar sonucu evinden alınarak, hastaneye götürüldü.

Merkez Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi'ndeki evinin penceresine çıkan Emekli Türkçe öğretmeni İbrahim Cebeci, rastgele havaya ateş açtı..

Komşularının ihbarı üzerine bölgeye polis merkezi ve yunus ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin uyarılarına rağmen havaya ateş açmaya devam eden Cebeci, bölgeye gelen çelik yelekli yardımcı polis ekiplerinin de uyarılarını dinlemedi. Evinin penceresinden elinde Türk bayrağı tutup, çevredekilere bağırıp, havaya ateş açan Cebeci, tüm çabalara rağmen ikna olmadı..

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ SEVK EDİLDİ

Uzun uğraşlara rağmen bir türlü ikna edilemeyen Cebeci'yi etkisiz hale getirmek için evin çevresine özel hareket polisleri sevk edildi. Cebeci'ye müdahalede bulunmak için hazırlık yapan ekipler, bir anlık boşluğundan yararlanıp, eve sızdı.

Cebeci'nin arkasından gelen bir polis memuru, kollarından tutup etkisiz hale getirdi. Polis ekipleri, evin penceresindeki bıçak, tüfek ve tabancaya el koydu.