GÜNDEM

Konya'da aniden yanan ev eşyalarının nedeni belli oldu

Konya'da Hatice Aslan ve kızının kaldığı evde aniden çıkanlar yangınların nedeni belli oldu.

Konya'da Hatice Aslan'ın kızı Duha Aslantaş ile birlikte yaşadığı merkez Meram ilçesi Ayanbey Mahallesi'nde bulunan tek katlı ev, sürekli bilinmeyen sebeplerle yangın çıkmasıyla konulmuştu. 

Basında çıkan haberlerin ardından Sosyal Hizmetler Müdürlüğü evde inceleme yaptı. İtfaiye de müdahale ettiği 3 yangının nedeni hakkında bilgi verdi. Ev sahibi Hatice Aslan ise "Doktorsa doktor, hocaysa hoca, her türlü desteği görmeye hazırız" dedi.

Yaklaşık 20 gündür bu olayların yaşandığını belirten anne Hatice Aslan, dün de yataklarının tutuştuğunu ve itfaiye ekiplerini çağırdıklarını söyledi. Yatağı dışarı atmak zorunda kaldıklarını ifade eden Aslan, evlerinde eşyalarının tutuşmasıyla ilgili basında çıkan haberin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden bir grup heyetin geldiğini söyledi.

Heyetin kendilerine her türlü desteği vereceklerini söylediklerini ifade eden Aslan, ''Bizim sorunumuzla ilgili çıkan haberlerin ardından dün ve bugün Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden geldiler. Bize her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söylediler. Biz de her türlü desteği almaya hazırız.